Injeksjonsbehandling

Behandling med filler

Formålet med fillerbehandling kan være flere. Felles for behandlingen er at det er ønskelig å fjerne overfladisk eller dype rynker eller gjenvinne tapt volum under øyne, kinn, kinnben eller lepper. Andre kan ha behov for å rette opp hengende munnviker.

En fillerinjeksjon inneholder Hylauronsyre som er et naturlig ingrediens som finnes i kroppen. Hylauronsyre fungerer som smøremiddel og er svært viktig for huden, bindevev, leddvæske og ledd. Hyaluronsyrens egenskap er å trekke til seg væske i huden, gi fuktighet og øke volum i det området som behandles. Klinikken benytter fillers Teosyal® fra Teoxane®. Teoxane® er et verdenskjent og anerkjent kosmetisk firma med fokus på sikkerhet, kvalitet og holdbarhet i sine produkter. I kombinasjon vil kunnskap og kompetanse bidra til et naturlig og fint resultat.

Det er sjeldent det er noen form for allergisk reaksjon, men det kan forekomme. Hevelse opptrer den første uken. Det kan oppstå blåmerker. Klinikken har produkter og medisiner som ivaretar din sikkerhet. Det vil bli påført lokalbedøvelse med god effekt før behandlingen. Målet er at du skal oppleve minst mulig smerter i huden.


Behandlinger og priser

Mesoterapi 1ml 2900
Mesoterapi 3ml 3900

Volumtap under øyne:         2900
Mørke ringer under øyne:    2900
Hake / kjevelinje /tinning:    2900
Behandle sure munnvik:     2900
Volum i kinn/kinnben:          2900
Volum i lepper:                       2900 

Hyalase for fjerning av filler: 1300