Konsultasjon

Før ansiktsbehandling utføres konsultasjon. Jeg lytter til dine ønsker og informerer tydelig om hva du kan forvente både under og etter behandlingen. Det er viktig med felles forståelse før behandlingen starter. Oppfølging er en naturlig del av forløpet – du skal føle deg trygg også etter behandlingen på klinikken.

Injeksjonsbehandlinger

Behandling med injeksjoner i huden kan oppleves ubehagelig for noen. Klinikken påfører smertestillende salve som reduserer ubeha. Injeksjonsbehandling innebærer å midlertidig bryte hudens beskyttende barriere. Det er viktig at du ikke berører det behandlede området eller påfører sminke etter behandling. Sminken kan inneholde normalwe hubakterier, men kan være risiko for infeksjon etter behandling. Etter behandlingen skal det heller ikke utføres sterk fysisk aktivitet, men normal mosjonering som gåturer er tillatt. Det skal ikke drikkes alkohol, taes solarium eller badstue samme dagen det utføres behandling. Dagen etter kan du leve som normalt.

Før injeksjonsbehandling med Botulinumtoksin

Alle kunder med ønske om behandling med Botulinumtoksin må komme til en førstegangskonsultasjon. Konsultasjonen utføres av behandler ved klinikken og videresendes som E-konsultasjon til ansvarlig lege som kontrollerer og godkjenner behandlingen.

Hudforberende behandling

Etter behandling med kjemisk peeling kan du leve som normalt rett etter behandling, men du må vise forsiktighet med sol (herunder også solarium) og bruke høy solfaktor. 

Kontrolltime

Det blir satt opp kontrolltime etter ditt ønske. Kontrolltime er kostnadsfritt. Jeg kan også kontaktes på telefon hele døgnet.

Hvem kan motta behandling?

For å motta behandling hos meg må du ha fylt 21 år. Gravide og ammende kan ikke behandles med injeksjoner.